Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wolfe nem játszhat a Siófok ellen, Csiki már egy rövid időre beszállhat

2013.04.19

Rafa Wolfe nem tud pályára lépni, Kanta József játéka bizonytalan a ma délutáni Siófok - MTK bajnokin. A fővárosiak szakmai igazgatója beszélt a mérkőzésről is, valamint a tegnap átvett állami kitüntetéséről is.

 - Sajnos legutóbb nem tudtam átvenni a kitüntetést, nagyon örülök, hogy most hasonlóan ünnepélyes keretek között kaphattam meg, hat másik díjazottal - mondta honlapunknak Garami József. - Nagyon jól esik, hogy gondoltak rám, mikor már az ember a pályafutása vége felé jár, nagyon boldog, hogy a munkáját megbecsülik, nemcsak az elmúlt évtized teljesítményét, hanem az azt megelőző, hosszú éveket is. De ez csak az egyik oldala. Külön örömmel tölt el, hogy ezzel a kitüntetéssel az egész magyar társadalom elismerését vehettem át. Ma, amikor a labdarúgástól kissé elfordultak az emberek, ez egy fontos jel nemcsak nekem, hanem mindazoknak, akik hasonló erőfeszítéseket tettek a sportág érdekében. Ez a kitüntetés kicsit nekik is szól.

- Hosszú ideje nem sikerült győznünk a Siófok ellen, utoljára 2009-ben - emlékeztetett a mester. - Valamiért nem jött össze azóta a siker, ráadásul nekünk a legrosszabbkor jött a Balaton-partiak feltámadása. Két védőt és két támadót szerződtettek, akik javulást jelentettek, az elmúlt mérkőzéseken pedig pontokat gyűjtöttek, és ha ez nem is sikerült, akkor is jó teljesítményt nyújtottak. Bizonyára az utolsó szalmaszálba próbálnak belekapaszkodni, amikor ellenünk lépnek pályára, hiszen megközelíthetik a Pápát. Sajnos a mi oldalunkon nem tudok túl jó hírekről beszámolni, Rafa Wolfe nem jött rendbe, Kanta József pedig a vádliját fájlalta a keddi edzésen, így játéka bizonytalan. Sajnos a keret szűk ahhoz, hogy ne legyenek nehezen pótolható emberek, ennek ellenére nekünk is megvan a motivációnk a pénteki mérkőzésen, meg szeretnénk őrizni a második helyet, ezért mindent megteszünk.

Garami József tervei szerint az MTK a Groppioni - Nagy, Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi - Vadnai, Zsidai, Pölöskei - Bese, Tischler, Vass összeállításban kezdi a találkozót, a cserék között Scheilinger, Poór, Ladányi, Balajti és Hajdú mellett Csiki Norbert is helyet kaphat, aki hosszú idő után a héten végig a csapattal edzhetett, így újra tagja lehet a keretnek.

 

/SB/

bfc_siofok_jpg.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.