Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boateng reménykedik a pályára lépésben a Juventus ellen

2013.04.19

Kevin-Prince Boateng, a Milan középpályása elmondta, sérülése nem komoly és reméli, hogy pályára léphet a hétvégi Juventus elleni rangadón.

 A 26 éves középpályás a Napoli elleni múlt vasárnapi mérkőzésen sérült meg, így le kellett cserélni. Boateng viszont megerősítette, a sérülése nem komoly és várhatólag pályára léphet a Juve ellen.

"Jól érzem magam. Először azt hittem, hogy komoly a sérülés, de már sokkal jobban érzem magam és remélhetőleg ott leszek a Juventus elleni rangadón. Ha azt akarjuk, hogy megszerezzük a második helyet, akkor nyernünk kell Torinóban" - mondta Boateng a Milan Channelnek.

Ezt követően Prince szót ejtett a tavalyi Milan-Juventus mérkőzésről, amely 1-1-el zárult, viszont a játékvezető érvénytelenített egy mindenki számára vitathatatlan Muntari-gólt.

"A Juventus elleni mérkőzés mindig különleges. Ezúttal úgy fogunk a kapuba találni, hogy mindenki számára világos legyen, hogy a labda áthaladt a gólvonalon" - fejezte be.

Seedorftól a 10-es számot öröklő Boateng az idei szezonban 33 mérkőzésen csupán 3 gólt szerzett. Ha pályára lép a Juve ellen, az lesz a 95. mérkőzése a Milan színeiben.

 

/SB/

boateng.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.